Rob Herfst

Freelance interim projectmanager Facility projectmanager Events

Rob

Op de Hotelschool in aanraking gekomen met facility en events. Bij diverse Ministeries in Den Haag hele bijzondere evenementen meegemaakt, zoals de diners tijdens de Eurotop, maar ook de vele evenementen van Maison van den Boer en Martinair Partyservice.

Daar ben ik eigenlijk besmet geraakt met het hospitality virus! Eerst als freelancer, onder andere in AHOY als partymanager voor de grote VIP ontvangsten tijdens concerten, ABN-AMRO tennis en Heineken Night of de Proms. Vanaf 1995 samen met een compagnon de schouders gezet onder PEC en dat laten groeien tot een zeer gerenommeerd Catering, Event & Facility bedrijf in Rotterdam, één van de grotere in Zuid-Holland. Sinds 2009 de gehele leiding en eigendom overgenomen en verder doorgegroeid met geweldige evenementen in de Randstad (Amsterdam, Utrecht en Den Haag).

Preferred supplier van de Gemeente Rotterdam geworden op basis van het thema “duurzaamheid”. Huiscateraar van enkele schitterende eventlocaties (zoals de Laurenskerk) en daarnaast de volledige exploitatie inclusief alle bijkomende facility van diverse (event)locaties zoals Pompgebouw de Esch en de Rotterdamse Citrusveiling.

Na ruim 20 jaar tijd voor wat nieuws en de wens en behoefte om mijn kennis en ervaring breder in te zetten. Een collega-bedrijf zet voort wat ik heb op gebouwd met PEC en ben ik inzetbaar als freelance interim Projectmanager met als specialisme Facility en Events.

Tijd om mijn kennis en ervaring in te zetten voor uw evenement!